in 8 weken jouw idee omzetten in een plan; intuïtief leren manifesteren

Heb je vaak goede plannen en ideeën, verlangens zoals een andere baan of een goede relatie, een samenwerkingsverband? En blijft het bij nadenken erover? Of na de eerste paar pogingen is je aandacht vervaagd? Dat gaat nu niet meer gebeuren!

Met deze methode word je stap voor stap meegenomen om je plan echt neer te zetten in de wereld.

8 essentiele stappen

Alles op aarde is cyclisch, heeft een ritme. Alles is energie.

De 8 stappen volgen het natuurlijke ritme van het oeroude medicijnwiel. En we volgen de “moderne” wetenschappelijke inzichten met betrekking tot energie. Door het proces op te knippen in 8 kracht elementen: Intentie, Innerlijke Vrede, Energie, Begeleiding, Innerlijke Kracht, Actie, Overgave en Nalatenschap, heb jij aan het eind van het proces een stevig huis gebouwd op een heel stevig fundament. Sterke jongen die jou daar dan nog van af weet te blazen.

Elke stap brengt je dichter bij de manifestatie van je plan; en dichter bij jezelf en jouw potentie. Bij wat jij in de wereld te zetten hebt en wat echt bij jou past en resoneert.

Vaak gaat het “mis” bij het vormgeven van plannen doordat je

1. teveel focus heb top wat het resultaat moet zijn en hierdoor het gat te groot is om er daadwerkelijk te komen.

2. niet in je eentje zicht hebt op en om weet te gaan met de belemmeringen die je sowieso op je manifestatie pad tegen gaat komen.

3. het niet alleen kan. Het vraagt zoveel van al je vermogens om zo’n proces alleen te doen. Maar dat hoeft dus niet. Support is zo fijn en nu haal je die eindstreep dus WEL!

Door vaker door dit systeem heen te gaan wordt het een manier van leven. Ga maar eens na wat je dat allemaal op levert!

wat krijg je allemaal

Zelfinzicht doe je niet in één dag op, dat verzamel je.

Dat is een kwestie van oefenen en oefenen. Je kan het zien als een vaardigheid, een getrainde spier, een kunstvorm. Elke dag aan jezelf “werken” daarvan ga je groeien. Als mens: je hebt dan je eigen evolutie in de hand. Je weet wie je bent en wat jij wil en hoe je dat op een gezonde, fijne manier met innerlijke rust kan bereiken.

1. 8 a 9 online (zoom) bijeenkomsten van 2 uur, waarbij ik je door alle stappen heen neem. Er is ruimte om vragen te stellen en te delen. Ik geef je essentiële informatie en neem je mee door de oefeningen die behoren bij de bewuste stap.

2. Een online omgeving, waar de werkboeken met de uitleg nogmaals terug te vinden is. Daarnaast staan oefeningen voor je klaar staan en meditaties. Zo is er altijd steun nabij en hoef je niet op momenten dat je het net hard nodig hebt het wiel zelf uit te vinden. Je mag hier gebruik van maken zolang de Pilot loopt.

3. Een geheime/afgesloten groep op Facebook of LinkedIn net waar de meeste mensen voorkeur voor hebben, waar je kan delen en of je vragen stellen.

4. Over de kosten ben ik transparant dat is namelijk eenmalig 500 euro. Voor het gehele traject zoals hierboven beschreven gedurende de tijd waarin we samen optrekken.Ja, ik weet dat dat zeer goedkoop is voor zo’n traject, dat komt omdat ik je zeer dankbaar ben als je mij kan voorzien van feedback. Zodat ik continue kan blijven verbeteren.

Diana weet me altijd direct weer op weg te helpen. Alsof ze altijd weet wat ik op dat moment nodig heb. De oefeningen die we dan samen doen geeft me al zoveel, dat ik weer ruimte voel en opluchting. Ik ben dan weer echt in contact met mezelf. In de training kan ik nu zelf al zoveel oefeningen en aanknopingspunten vinden om aan de slag te gaan en mezelf op weg te helpen! Echt super fijn.

Annet

Toen ik Diana ontmoette had ik even geen grip meer op mijn gevoel. Ik zat al jaren tegen een besluit aan te hikken. En dat terwijl ik van mezelf gewend ben dat ik totaal geen probleem heb met knopen doorhakken en beslissingen nemen. Samen met Diana had ik in no time mijn basis weer op orde en een besluit genomen. Ik wist ook weer heel helder waar ik het voor deed. Mijn focus en daadkracht was helemaal terug. Dankjewel!

Frederique

Alleen als je open en eerlijk bent naar jezelf, kan je groeien. Ben je het niet, dan doet dat afbreuk aan je eigen waarde en zelfvertrouwen.

wanneer is de training wat voor jou?

je wilt nu weten of je plan levensvatbaar is en zo hoe je dat gaat neerzetten.

je wilt niet het wiel steeds uitvinden; stoppen met het verleden herhalen.

Je bent niet bang om weerstand en stress onder ogen te zien.

je wilt stap voor stap blijven groeien.

je bent een sensitief persoon en wilt handvatten om én sensitief te blijven én krachtig te zijn.

Je hebt al enige ervaring met (begeleide) meditaties.

Je voor eens en altijd wil gaan staan voor je eigen IK!

Je wilt weten wat jouw missie is, jouw innerlijke drive. En je wilt hier voor gaan.

je bent bereid om je 8 a 9 weken te committeren aan de groep en het proces.

wanneer is de training niets voor jou?

JE HEBT DE MOED OPGEGEVEN DAT JIJ INVLOED HEBT OP JE LEVEN

het idee dat alles energie is daar heb je totaal niets mee.

je blijft als je heel eerlijk bent liever hangen in dat wat bekend is voor je.

je durft het niet aan om de vorm los te laten

je liever een beetje observeert ipv participeert

je totaal niets hebt met je aandacht richten op jezelf en je innerlijke wereld

je niet gelooft dat jouw potentie kracht bedoeld is om te delen met de wereld

je niet 8 a 9 weken gecommitteerd kan zijn aan de groep en aan jezelf

Ik weet van mezelf dat ik erg rationeel ben en niet snel wat aanneem dan wel geloof van wat anderen me zeggen of aanraden. Bij Diana voel ik me altijd op mijn gemak. Ondanks dat ik in het begin dacht: ik geloof echt niet wat je allemaal zegt. Is gebleken dat Diana keer op keer de juiste snaar raakt en razend snel tot de kern komt. Ik ben op haar manier van werken gaan vertrouwen om de simpele reden: het werkt! Ik krijg altijd een “haakje” aangereikt zodat ik alles wat ze aandraagt ook kan toepassen in mijn dagelijks leven.

Berend

Als we ons niet zo enorm zouden inspannen ons van het leven af te keren, zouden we van dag tot dag, van minuut tot minuut, ons leven werkelijk als een reeks voorspelbare wonderen kunnen leven.

Peter Senge

Waarom deze training

Ik ben Diana van der Werff en al zolang ik me kan heugen onderzoek ik hoe mensen zich tot elkaar verhouden en hoe dat werkt (en niet werkt). Daarnaast en misschien ook omdat, ik ergens wel wist dat ik (heel erg) gevoelig ben, gedroeg ik me niet zo. Niet zeuren, je niet kwetsbaar opstellen, stoer zijn, aanpassen. Dat is een super goede overlevingsstrategie. En ik kan je vertellen:  vroeg of laat kom je in de knoop met jezelf.

In mijn praktijk zie ik veel mensen die het contact kwijt zijn met zichzelf, met wat ze nu echt willen. En als er dan al wat oplicht, dan weten ze niet hoe dat vorm te geven in hun dagelijks leven.

Ik ben zelf zeer intuïtief, en ben een proces persoon en niet zozeer een doelgericht persoon. In de zin dat ik me niet fixeer op wat perse de vorm van het doel moet zijn. Ja ik houd van fijne resultaten en voor mij is de reis en wat ik onderweg leer veel belangrijker dan mezelf in hokjes proppen waar ik vervolgens vaak alleen maar heel erg graag zo snel mogelijk weer uit wil.

Mijn manier van leren is onderzoekend. Ik wil goed contact houden met mijn gevoel en met de energie van een plan. Zo weet ik dat het klopt. Niet omdat ik 1000 goede argumenten heb, maar omdat ik het WEET en en kan VOELEN.

Als jij naar zingeving verlangt en de moed hebt om je plannen nu eindelijk vorm te gaan geven op een intuïtieve manier dan kan ik je met deze pilot training super goed helpen.

Waarom een Pilot?

1. ik wil een dijk van een training neerzetten en weten wat bij wie het beste aansluit om echt te shinen en ervoor te gaan.

2. ik heb de online training al klaar voor je staan en ontdek graag of jij daarmee uit de voeten kan.

3. ik heb deze methode al vele malen individueel doorlopen en wil het nu heel graag met een groep doen en zo de kracht hiervan ontdekken.

 

wat kan je verwachten en ga je leren van de training?

Je weet of je plan gaat slagen, wat je er voor nodig hebt, wat je moet doen en wat je moet laten.

Je bent vrij; niet meer te foppen door je conditionering, aannames en andere belemmeringen

je bent een expert in het opzetten van een stevig fundament voor een potentieel plan.

je bent een energie master; je voelt je verbonden en gesteund en afgestemd op jouw hoogste potentieel

let it all out! je creativiteit en zingeving is niet meer te stoppen

je hebt een super focus. je weet wat je wilt en waarom je het wilt en je gaat het doen!

je hebt jouw persoonlijke plan; een stevig fundament. Je kan dit proces zo vaak toe passen als je zelf wilt. je bent meester over je eigen leven!

Wat je ook kunt of droomt dat je kunt, begin er aan. Durf heeft karakter, kracht en magie.

Goethe

Wat kan je verwachten

In de komende 8 weken gaan we stap voor stap je project, plan, visie, idee, onderzoeken op zo’n manier dat je 100% helder hebt waar je mee bezig bent, waarom dat je het doet, wat de invloed ervan is op je leven en op het leven van je omgeving. Wat je belemmert en hoe je daar doorheen komt. We controleren continue de voorgaande stappen om steeds volledig afgestemd te zijn op je project. Dat het klopt, dat het staat als een huis. Er is theorie en met name heel veel innerlijk onderzoek door middel van begeleide oefeningen zodat al jouw antwoorden echt van jou zijn; van binnen komen en afgestemd zijn op het grotere geheel.

STAP 1

INTENTIE

 

 • Wat is het dat je graag wilt realiseren? Welk doel, verlangen, visie?
 • Hoe ontdek je het hoogst mogelijk wat haalbaar is?
 • Wie moet jij zijn om dat bereiken?
 • Wat wordt jouw inzet?

STAP 3

ENERGIE

 • We gaan nu diep in op je energie, enthousiasme en passie ten aanzien van jezelf en het project om dat helemaal op orde te krijgen.
 • Wat ben je bereid te investeren?
 • Hoe houd je focus?
 • Hoe past jouw energie in het grotere geheel?

STAP 5

JOUW INNERLIJKE KRACHT

 • Hoe wil je opgemerkt, gezien en ervaren worden?
 • Hoe dient het project andere mensen?
 • Brengt het project voldoende constructieve groei en voldoening?
 • Zijn er vaardigheden dan wel kenmerken die ontwikkeld moeten worden om het doel te bereiken?

STAP 7

OVERGAVE

 • Past je project in een grotere context van je leven?
 • Hoe verhoudt je project zich tot de missie van je ziel of het doel in je leven?
 • Hoe kun je je overgeven aan het grotere geheel?
 • Maak je tijd en ruimte voor meditatie, reflectie en ontwikkeling?

STAP 2

INNERLIJKE VREDE

 • Hoe ga je je gevoel afstemmen op je project?
 • Is er iets wat je belemmert om je project ook echt te realiseren? zijn er verborgen agenda’s? Zijn er onopgeloste conflicten?
 • Wat heb je over om je project te laten slagen?
 • Wie zal jij zijn als het project is geslaagd

STAP 4

BEGELEIDING

 

 • Wat weet je over de weg die voor je ligt?
 • Welke patronen en gewoontes mogen veranderen om het project te laten slagen?
 • Hoe ontdek je het juiste ritme voor je project?

STAP 6

ACTIE

 • Alle vorige stappen worden (wederom) gecheckt en nagekeken of er iets aangepast of veranderd moet worden. Klopt het nog en kan je verder?
 • Je maakt je plan van aanpak.

 

STAP 8

WAT LAAT JIJ NA AAN DE WERELD

 • Wat zijn de gevolgen van jouw project op de rest van de wereld? 
 • Wat draagt jouw project bij aan komende generaties?
 • Welke wending neemt jouw leven door dit project?
 • Wil je aanpassingen doen nu je weet wat de gevolgen zijn voor jezelf en anderen?

Diana is echt authentiek. What you see is what you get. Het verbaast me steeds dat ze altijd zo raak kan benoemen juist wat ik op zo’n moment nodig heb. Hoe vaak ik haar gezegd heb dat ik zo dankbaar voor haar woorden en begeleiding ben….. echt!

Jeanne

Ik heb al veel zelfonderzoek gedaan en weet wel zo’n beetje waar alles waar ik last van heb vandaan komt. Wat Diana bijzonder maakt is dat ze altijd een aanvulling een verheldering een andere methode of een voor mij nieuw inzicht komt waardoor 1. blijkt dat ik het toch niet zo scherp zag als ik dacht en 2. ik direct weer handvatten heb om een stap verder te groeien.

Peter

Geen Risico Met Mijn 100% Garantie. Niet Tevreden? Geld Terug

Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de training beslissen dat de training niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen vanaf de startdatum een e-mail te sturen met je gemaakte huiswerkopdrachten.

©2023 Sprekend-Hart| Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Share This
Door het klikken op Akkoord of bij het verder gaan met het bezoek van deze website accepteer je het plaatsen van cookies op je device, voor het verbeteren van website navigatie, analyse en marketing doeleinden. Klik voor meer informatie
Cookie Policy
Akkoord
Door het klikken op Akkoord of bij het verder gaan met het bezoek van deze website accepteer je het plaatsen van cookies op je device, voor het verbeteren van website navigatie, analyse en marketing doeleinden. Klik voor meer informatie
Cookie Policy
Akkoord