"Krachtige Impuls Sessie"
(snel en effectief weer goed in je vel zitten en verder kunnen)
 Ik help iedereen die het verlangen heeft voluit te leven vanuit je eigen gevoel, in contact met de buitenwereld. Heb jij NU die helpende hand nodig? 
 • Je bent lekker eigenwijs en zoekt graag dingen zelf uit
 • Nu heb je behoefte om krachtig te sparren met iemand die super snel tot de kern komt en heel praktische advies geeft
 • Je wilt snel uit het kringetje stappen dat je weerhoudt om ontspannen en creatief te zijn 
 • Je hebt behoefte aan duidelijke handvatten die je direct kan toepassen in het dagelijks leven
 • Je wilt snel weer positieve energie voelen en lekker in je vel zitten
 • Je wilt vrij komen van angsten en belemmerende gedachten
Vergroot je zelfvertrouwen en besluitvaardigheid met mijn beproefde methode. In één dag ken jij jouw richtingaanwijzers voor een gelukkig en vrij leven.
Iedereen wil gelukkig zijn. En zich vrij voelen om te doen en te laten waar jij je goed bij voelt. Je wilt lekker in je vel zitten. Je wilt heldere keuzes durven maken. Je wilt het goed hebben met je de mensen die belangrijk voor je zijn. Wil jij dat ook? Wat heb je daar tot nu toe voor ondernomen?

Misschien weet je al wel dat gelukkig zijn niet afhangt van je werk, je relatie, je kinderen, je huis. Het is fantastisch als dat lekker loopt, maar weet je hoe je dat direct, nu, kan ervaren?

En dan weet je waarschijnlijk ook dat je gedachten je humeur en focus sterk bepalen. Hoe zou het zijn als jij de baas bent over je gedachten?

En misschien vraag je je af waarom je het gevoel hebt geleefd te worden. Hoe zou het zijn als jij de kaders van jouw leven neerzet? Wat zou je dat opleveren?

            (De vraag die dan snel komt is: JA, maar HOE DOE ik dat dan?)
Ik weet hoe het voelt, om veel chaos in het hoofd en in het lijf te ervaren. Ik heb het allemaal meegemaakt.
Ik weet ook dat het mogelijk is om daar uit te komen…
Je weet niet goed waar je moet beginnen. Er zijn zoveel mensen die je zeggen jou te kunnen helpen. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?  

Je eigen aannames en patronen willen je graag bij het oude houden. Mensen houden niet van verandering. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jezelf stap voor stap kan begeleiden om wel die shift te maken in je leven. Dat je weet wat je moet doen ook al is het even lastig.

Je bent de frustratie zat. Je voelt gewoon dat je ergens een grens hebt bereikt en geen zin meer hebt in gedoe. Soms voel je beter en soms heb je het helemaal gehad. Er  is geen duidelijk kader, geen handvatten waarop je terug kan grijpen en die je echt verder helpen. 

Het leven is kort en waardevol. We zijn niet geboren met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Sterker we worden heel erg gevormd door onze omgeving. Daardoor raak je het zicht op wie jij werkelijk bent makkelijk kwijt.

Je weet: oefening baart kunst. Er valt dus geen tijd te verliezen. Je wilt wel starten met oefenen met gedrag dat jou echt dient, maar je weet niet hoe.
Als Je Eén Of Meerdere Van De Bovenstaande Punten Herkent, Dan Kan Ik Je Helpen. Want Laten We Eerlijk Zijn…
Wil je in je eentje door gaan met in kringetjes lopen? Of wil je eindelijk die route gaan lopen die echt bij jou past? Waar jij blij van wordt? Dat andere mensen ook werkelijk zien dat het goed met je gaat.  Dat je je lekker voelt in je eigen lijf. Laten we dan snel aan de slag gaan, zodat jij meester wordt over je eigen leven.
Jouw routekaart vormgeven en er naar leven gaat je zoveel helderheid geven.
Veel mensen blijven hangen in overtuigingen en gedrag wat hen niet meer dient, maar weten niet hoe daar mee te stoppen en of het anders te doen.  

Dit terwijl je al met een paar simpele methodes snel stappen kan zetten om ruimte, rust en helderheid te ervaren.

Hoe zou het zijn als je al na één sessie op weg kan om jezelf  zo te begeleiden dat je je direct gelukkiger voelt en meer ruimte en vrijheid ervaart?
Geloof me, ik heb heel veel onderzocht: 

Van regulier tot pittig alternatief. Zowel mind, als body, als emotie, als spiritueel gericht. Ik ben sinds 1990 op zoek naar enerzijds genezing voor mezelf en onderzoek naar mezelf. Gelukkig pas ik in geen enkel hokje, wat maakt dat ik niets vanzelfsprekend vind. Ook voor jou gaan we opzoek naar de juiste weg die naadloos past bij jou.

Bij al deze trainingen en onderzoeken vroeg ik me af: hoe pas ik dit zo snel mogelijk toe in mijn dagelijks leven?   

Ik ga je leren hoe jij meester wordt over je eigen leven. De methoden die ik gebruik zijn eeuwen oud en van de dag van vandaag. Ze zijn zo aangepast dat jij er direct mee aan de slag kan.

Wie Ben Ik En Hoe Weet Ik Dit?
Ik ben Diana van der Werff. Ik ben een nieuwsgierige onderzoeker. Mijn grootste drijfveer is zelfrealisatie.  Aangezien dat nogal een groot vraagstuk is, deel ik dat graag op in mijn favoriete onderwerpen: gevoel en gedrag. Wat voel je en wat doe je? En wat is daarvan het resultaat?

Ik heb eerst waanzinnig veel moeten leren over het leven en mezelf voordat het mij duidelijk werd dat het eigenlijk allemaal heel simpel is... Mits je weet hoe het werkt en hoe het werkt voor jou. Geloof me, alles wat ik je leer heb ik zelf tot in detail meegemaakt en onderzocht.
Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Dat betekent dat jouw route aanzienlijk sneller kan! Laat mij het jou daarom leren!
 • Wat levert de sessie je op?

 • Na een sessie heb je een realistische kijk op jezelf waarmee je aan de slag kan om stappen te zetten. Je weet waar de schoen wringt en wat je er aan kan doen om een passend muiltje te hebben.
 • Je weet hoe je bij je gevoel kan komen en hoe je daar zelf invloed op hebt. Je laat je niet meer meeslepen door je emoties, maar gebruikt ze om heel scherp te weten wat jij wel wilt.
 • Je weet hoe je een heldere intentie neerzet en hoe deze te volgen. Je weet dat het een techniek is die je keer op keer weer kan toepassen.
 • We hebben heel specifiek gewerkt aan het thema waar jij zelf niet uit kwam. Je weet nu wat je te doen hebt en hoe het thema aan te pakken, te onderzoeken en op te lossen en wat er mag gebeuren.
Het is super fijn om stap voor stap je leven vorm te geven, helemaal naar jouw smaak en inzicht. Je hebt nu altijd de kortste route bij de hand voor een gelukkig leven met een scherpe focus op wat voor jouw belangrijk is.
We gaan doelgericht en praktisch aan de slag zodat jij in je dagelijks leven voldoende handvatten hebt om stap voor stap meester te worden over je eigen leven. 
Ik sta bekend om super snel het kern van het probleem raken en handvatten aanreiken waar je echt mee verder kan. Ik vind het belangrijk dat jij echt verder kan met je leven en niet steeds blijft herhalen wat niet werkt. Jouw geluk en energie is mijn succes.

Ik ben altijd erg enthousiast, snel en beeldend. Ik deel mijn kennis ongelimiteerd met jou.
Het doel is dat jij snel en met plezier je pad gaat lopen. Je plek kent en daarvan kan genieten.

Ik wil echt dat je je stappen gaat zetten. Je krijgt dus altijd een verslagje van mij met de belangrijke (actie) punten!
Je Hoeft Mij Niet Te Geloven: Dit Is Wat Anderen Zeggen
Investeren in jezelf is het allerbelangrijkste en waardevolste cadeau wat je jezelf kan geven! Dit verdien je dus altijd weer terug: je voelt je beter, zorgt beter voor jezelf en je omgeving. Je relaties verbeteren. Je hebt meer succes en fun!

Ben jij klaar voor actie? Ik wel. Ik zie er erg naar uit om met jou te werken. 

Neem snel contact op, dan stemmen we af of dit echt iets voor jou is.
“Over Diana: je zet al je zintuigen aan het werk om uit te vinden waar het bij iemand om gaat als er pijn, verdriet, angst of onrust is. Je geeft concrete handvatten om daaraan te werken. Dat heeft tot resultaat dat: Je geeft helderheid, zet blokkades open en laat energie stromen. Je bent zorgvuldig, intelligent, hebt humor, scherpte en sensitiviteit. Het doel van een sessie : authenticiteit, jezelf leren vertrouwen als gids, is zo duidelijk!  Diana helpt je heel erg goed bij het herkennen en weghalen van de lichamelijke en/of mentaal-emotionele blokkades die ieder mens heeft.  Zij is zeer sensitief, voelt alles heel goed aan en gaat daarmee op een heel rustgevende manier aan het werk.
Dankjewel! 
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..