"De kunst van het leven"
~ben trouw aan jezelf en je zult altijd gelukkig zijn~
Een seizoen lang elke dag praktische inspiratie, zodat jij elke dag bent afgestemd op jezelf, de aarde en het universum!
 • Afstemmen op wie jij in essentie bent:  gelukkig en creatief!
 • Angsten en twijfel overwinnen en loslaten
 • Gelukkig en tevreden zijn
 • Voel je sterk in elke relatie
 • Weg met de ruis en doen waar jij blij van wordt
 • Ruimte en rust ervaren
 • Vertrouwen op je eigen waarheid
 • Leven vanuit liefde en overgave aan het leven
 • Focus op jezelf en jouw waardes
 • Stabiliteit in je emoties ervaren
 • Baas over eigen gedachten
Start Vandaag Nog Met Het Leven Naar Jouw Waarheid. Jij Bent Belangrijk! Vertrouw Op Je Innerlijke Wijsheid.
Iedereen wil gelukkig zijn. En zich vrij voelen om te doen en te laten waar jij je goed bij voelt. Je wilt lekker in je vel zitten, je stevig en krachtig voelen. Je wilt je eigen heldere keuzes durven maken. Je wilt het goed hebben met je de mensen die belangrijk voor je zijn. Wil JIJ dat ook? Wat heb je daar tot nu toe voor ondernomen?

Misschien weet je al wel dat gelukkig zijn niet afhangt van je werk, je relatie, je kinderen, je huis. Het is fantastisch als dat lekker loopt, maar weet je hoe jij daarin staat? Wat is jouw rol en bijdrage?

En dan weet je waarschijnlijk ook dat je gedachten je humeur en focus sterk bepalen. Hoe zou het zijn als jij de baas bent over je gedachten en gevoelens. Dat JIJ bepaalt wanneer jij trouw bent aan jezelf.

En misschien vraag je je af waarom dat je dat eigenlijk niet altijd al hebt gedaan en waarom je anderen zoveel invloed laat hebben op jouw leven. Hoe zou het zijn als jij weet hoe je af te stemmen op jezelf en handvatten hebt om je niet meer te laten afleiden door anderen?
 Ik weet hoe het voelt, om de grond onder je voeten weg te voelen zakken. Dat ik me afvroeg hoe stabiliteit te vinden. Ik heb het allemaal meegemaakt. Ik weet ook dat het mogelijk is om een stevig fundament te bouwen en te kiezen voor je goed voelen…
Misschien weet je niet goed waar je moet beginnen. Er zijn zoveel mensen die je zeggen jou te kunnen helpen. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?

Je wilt wel aan de slag maar een steuntje elke dag in de rug zou wel handig zijn.

Je eigen aannames en patronen willen je graag bij het oude houden. Mensen houden niet van verandering. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jezelf stap voor stap kan begeleiden om wel die shift te maken in je leven. Dat je weet wat je moet doen ook al is het even lastig.

Je bent je onzekerheid zat. Je voelt gewoon dat je ergens een grens hebt bereikt en geen zin meer hebt in gedoe. Soms voel je beter en soms heb je het helemaal gehad. Er is geen duidelijk kader, geen handvatten waarop je terug kan grijpen en die je echt verder helpen.

Je weet: oefening baart kunst. Er valt dus geen tijd te verliezen. Je wilt wel starten met oefenen met gedrag dat jou echt dient, maar je weet niet hoe.
ls Je Eén Of Meerdere Van De Bovenstaande Punten Herkent, Dan Is Dit Traject Wat voor Jou. Want Laten We Eerlijk Zijn…
Wil je in je eentje door gaan met in kringetjes lopen? Of wil je eindelijk weten hoe je je elke dag kan afstemmen op je eigen ritme en dat van de aarde en de kosmos. Daardoor start je de dag goed en je gaat fijn slapen. Je leert zo op een natuurlijke manier je leven te leven. Je vertrouwen en het plezier in het leven zal groeien. Je maakt keuzes die echt bij jou passen. Je voelt ook werkelijk dat het goed met je gaat. Je ervaart een natuurlijke flow en cadans. Geef je dan snel op want 20 maart gaan we beginnen!
De enige die je echt kan leren kennen in het leven... dat ben jezelf!
Veel mensen blijven hangen in overtuigingen en gedrag wat hen niet meer dient, maar weten niet hoe daar mee te stoppen en of het anders te doen. Dit jaarprogramma gaat je elke dag inspireren om goed voor jezelf te zorgen en jezelf stap voor stap beter te leren kennen. Dit gaan we doen aan de hand van natuurlijke cycli. In de natuur streeft alles naar balans. Jouw lichaam dus ook. Dat ervaren we niet altijd zo. Door contact te maken met je eigen natuurlijke kompas en wijsheid en dat samen te laten gaan met de flow van het universum en de aarde zal je al heel snel weer balans ervaren.
Hoe zou het zijn als je stap voor stap je trouwer wordt aan jezelf? Hoe zou het zijn als je leert om je zo goed af te stemmen op dat wat jij wilt dat het ook echt gaat lukken? Dat het universum jouw daarin gaat steunen? Dat het niet anders kan dat je je dan goed en gelukkig voelt?
Geloof me, ik heb heel veel onderzocht:
Van regulier tot pittig alternatief. Zowel mind, als body, als emotie, als spiritueel gericht. Ik ben sinds 1990 op zoek naar enerzijds genezing voor mezelf en onderzoek naar mezelf en een goed leven. Gelukkig pas ik in geen enkel hokje, wat maakt dat ik niets vanzelfsprekend vind. Ik richt me dan ook alleen op methodes die wel werken.

Bij alle trainingen en onderzoeken vroeg ik me af: hoe pas ik dit zo snel mogelijk toe in mijn dagelijks leven? Ik hou van praktisch en eenvoud.

Ik ga je leren hoe en waarom het essentieel is om trouw te zijn aan jezelf. Waarom alleen een juiste afstemming je zal geven wat je echt wilt en hoe je dat kan leren. Waarom dan pas alle lichten op groen staan.
Wie Ben Ik En Hoe Weet Ik Dit?
Ik ben Diana van der Werff. Ik ben een nieuwsgierige onderzoeker. Mijn grootste drijfveer is zelfrealisatie; wat is mijn waarheid en hoe leef ik dat in deze wereld? Aangezien dat nogal een groot vraagstuk is, benoem ik graag mijn favoriete onderwerpen: persoonlijke ontwikkeling en relaties. Wie wil ik zijn en hoe kan ik me ten alle tijde goed voelen, ook in relatie tot anderen?

Ik heb eerst waanzinnig veel moeten leren over het leven en mezelf voordat het mij duidelijk werd dat het eigenlijk allemaal heel simpel is... Mits je weet hoe het werkt, een plan en handvatten hebt en weet hoe het werkt voor jou. Geloof me, alles wat ik je leer heb ik zelf tot in detail meegemaakt en onderzocht. Ik wil jou de lange reis besparen. Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Dat betekent dat jouw pad aanzienlijk sneller kan! Laat mij het jou daarom leren!

 • Je gaat een transformatie meemaken in hoe jij je voelt en hoe jij je opstelt naar anderen. Je gaat jezelf zo goed leren kennen dat je weet hoe goed bij jezelf te blijven.
 • Je hebt helderheid in wat je zelfvertrouwen opbouwt en wat het ondermijnt. (aan jou de keuze waar je de voorkeur aan gaat geven)
 • Elke dag zal je je geïnspireerd voelen om stap voor stap beter voor jezelf te gaan zorgen. Je gaat leren wat jou helpt om focus te houden op wat voor jou belangrijk is. Je weet wat je moet doen, wat je moet laten, wat je minder mag doen en wat meer.
 • Je hebt veel praktische handvatten die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Je weet dat je mag oefenen en dat je stapje voor stapje gaat leren.
 • Je hebt jezelf zoveel beter leren kennen dat het bijna onmogelijk wordt om weer terug te gaan naar het geloven in dat je niet goed voelen normaal is. Je weet dat investeren in jezelf ALTIJD het meeste oplevert. 
Stap Voor Stap En Met Behulp Van Begeleide Oefeningen en Opdrachten en Inspiratie, Leer Ik Je Hoe Je Elke Dag Afgestemd Kan Zijn Op Jouw Ware Natuur, Zodat Je Het Leven Vloeiend En Harmonieus Ervaart.
Ik leer je een stevige basis te leggen waar je keer op keer op terug kan vallen: een basis van innerlijke rust en tevredenheid. Dat heeft een positief effect op je werk, je relaties, je kinderen. Jij  bent dan in controle. Je ervaart meer blijdschap, meer groei, meer contact!
Elke dag
 • Elke dag heeft een heel specifieke energie. Daar kom je niet onderuit zou ik bijna zeggen. Dat is al eeuwen lang onderkent door verschillende volkeren. Je krijgt elke dag informatie en inspiratie hoe je op die energie af te stemmen.
 • Je leert een aantal fundamentele levens vaardigheden die je sowieso moet toepassen voor een gelukkig en vrij leven.

 • De dag energie kan je versterken of verzwakken, triggeren. Door te weten waar je op kan letten, kan je het altijd ondersteunend maken, in jouw voordeel laten werken
13 dagen cyclus
 • Elke dertien dagen start een nieuwe cyclus met een bepaald thema. Het eerste thema is onvoorwaardelijke liefde. Er zullen in de lente vijf thema's worden gesproken.
 • Dit thema ga je van verschillende kanten bekijken, ervaren en leren kennen.
 • In de begeleide oefening word je aan de hand meegenomen om te voelen en te ervaren hoe dit voor jou werkt.

 • De dertien dagen cyclus wordt ondersteund door de energie van de dag. Zo vormt het samen weer een geheel en word je optimaal meegenomen in de energie.

 • Bij het thema hoort een begeleide oefening; je kan deze zo vaak doen als je wilt.
Elk Seizoen
 • Door je goed af te stemmen op de kwaliteiten van het seizoen ga je als vanzelf natuurlijker leven.
 • Er zit zoveel wijsheid in wat de seizoenen ons te bieden hebben, dat ga je voor jezelf onderzoeken en neerzetten. Je voelt je daardoor geaard, verbonden en krachtig.
 • Door met de seizoenen mee te gaan blijf je in het natuurlijk ritme leven. Niet te snel en niet te langzaam. Je ervaart meer rust en ruimte. Alles gaat op een flow.
 • Er is zoveel kennis beschikbaar van volkeren die leefden met de natuur; dat gaan we benutten. Ik ga je daar veel over vertellen en inspireren dat toe te passen in je dagelijks leven. Je voelt je daardoor en dicht bij jezelf en afgestemd op je omgeving.

Een Investering In Jezelf Betaalt Zich Altijd Terug
Elke Dag  Meer Jezelf Durven Zijn
Ik sta er om bekend super snel de kern van het probleem raken en handvatten aan te reiken waar je echt mee verder kan. Ik vind het belangrijk dat jij echt verder kan met je leven en niet steeds blijft herhalen wat niet werkt. Jouw geluk en energie is mijn succes.
“nu  ONLINE lekker aan de slag met ELKE DAG,  ELKE 13 DAGEN, ELK SEIZOEN heerlijke opdrachten en een begeleide oefeningen. De community zorgt  dat jij je gesteund voelt in je persoonlijke ontwikkeling, elke dag.”
Dit Is Meer Echt Een Super Jaar Traject!
Bonus
extra stappenplan om angsten te overwinnen
Facebook groep
Geheime groep; alleen zichtbaar voor leden
Bonus
een aantal mooie meditatie oefeningen zijn direct beschikbaar op de academiesite
Je Hoeft Mij Niet Te Geloven: Dit Is Wat Anderen Zeggen
 Ontdek hoe fijn het is om elke dag een warme hand in de rug te voelen! 

Ben jij er klaar voor om jezelf dit geweldige cadeau te geven? Om te investeren in jezelf?
 Stel niet langer uit om aan jezelf te werken. Of denk je ik heb al zoveel gedaan, waarom is dit anders? In deze training leer je echt naar binnen te gaan en te vertrouwen op je gevoel: dat neemt niemand je meer af.

Als je gaat toepassen wat wordt aangeboden in de training zal het net zo'n gewoonte van je worden als tandenpoetsen. Sterker nog je zal het niet meer willen missen.

Dus ben je er wel klaar mee om het zelf allemaal uit te zoeken en nog steeds terug te vallen in oude patronen en angsten?

Je wilt je unieke zelf zijn, focus op jezelf, een constant gevoel van tevredenheid en jezelf vol waarde achten.

Omdat JIJ het belangrijk vindt om aan jezelf te werken, vind ik dat ook: MELD JE OP TIJD AAN VOOR DE LENTE  €97,- excl. BTW
in plaats van € 297,- excl. BTW
Ik kan wel zeggen dat ik bijzondere ervaringen heb gekregen in de behandelingen en gesprekken van de afgelopen twee jaar, waar ik je heel dankbaar voor ben. Voor mijn gevoel ben ik weer een stap verder in het vinden van mezelf en heb jij me daar tools voor gegeven.
Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet (dat dacht ik al de eerste keer toen je de deur voor me open deed) die zo ‘echt ‘ is, zo zichzelf en die zo open staat voor de ander. Ik ben ontzettend blij met wat je me gebracht en gegeven hebt.

 - Wendelien - 
Je neemt me mee aan de hand van een vraag. Je helpt de vraag duidelijk te krijgen en de kern te raken. Vervolgens begeleid je op het onderkennen/achterlaten van hindernissen op het pad en ook naar het vinden van tools die kunnen helpen de wens te realiseren. Ik ervoer kunnen loslaten van stukjes ballast, opluchting en blijheid om mee te kunnen nemen. Het resultaat werkt heerlijk door. 
 - Patricia - 
Geen Risico Met Mijn 100% Garantie. Niet Tevreden? Geld Terug
Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de training beslissen dat de training niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen vanaf de startdatum een e-mail te sturen met je gemaakte opdrachten.
MELD JE VANDAAG AAN EN GA LEVEN OP JE NATUURLIJKE RITME
Copyright 2018 - Sprekend-Hart - Alle rechten voorbehouden
Diana van der Werff

Albardalaan 11

2641 TN Pijnacker

info@sprekend-hart.nl

www.sprekend-hart.nl

KvK: 27355845

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..