"In 5 stappen een Rotsvast Zelfvertrouwen"
(  en het loslaten van zaken die jouw vertrouwen ondermijnen)
In deze online training leer je hoe je snel een stevige basis legt voor een rotsvast zelfvertrouwen door je te richten op wat je steunt en los te laten wat je ongelukkig maakt.
 • Heldere methodes en strategieën
 • Meer vertrouwen in een dag
 • Je bouwt je vertrouwen stap voor stap op
 • Je ervaart al snel ruimte en rust
 •  Je weet wat je wilt en gaat er voor
 • Je eigen plan is klaar aan het eind van de training
 • Focus op groei
LET OP ALLEEN NOG IN 2017 77 EURO! IN 2018 WORDT HET 97 EURO. DUS PROFITEER VAN DEZE AANBIEDING! Prijzen zijn exclusief BTW.
Start Vandaag Nog Met Het Investeren In Jezelf. Jij Bent Belangrijk! Vertrouwen In Jezelf Geeft Jou De Basis.
Iedereen wil gelukkig zijn. En zich vrij voelen om te doen en te laten waar jij je goed bij voelt. Je wilt lekker in je vel zitten, je stevig en krachtig voelen. Je wilt je eigen heldere keuzes durven maken. Je wilt het goed hebben met je de mensen die belangrijk voor je zijn. Wil JIJ dat ook? Wat heb je daar tot nu toe voor ondernomen?

Misschien weet je al wel dat gelukkig zijn niet afhangt van je werk, je relatie, je kinderen, je huis. Het is fantastisch als dat lekker loopt, maar weet je hoe jij daarin staat? Wat is jouw rol en bijdrage?

En dan weet je waarschijnlijk ook dat je gedachten je humeur en focus sterk bepalen. Hoe zou het zijn als jij de baas bent over je gedachten en gevoelens. Dat JIJ bepaalt hoe jij je zelfvertrouwen vorm geeft.

En misschien vraag je je af waarom je het gevoel hebt dat anderen je zelfvertrouwen ondermijnen. Hoe zou het zijn als jij zo zeker wordt van wat je jezelf en handvatten hebt om je niet meer te laten afleiden door anderen?
Ik weet hoe het voelt, om de grond onder je voeten weg te voelen zakken. Ik heb het allemaal meegemaakt. Ik weet ook dat het mogelijk is om een stevig fundament te bouwen en te kiezen voor je goed voelen…
Misschien weet je niet goed waar je moet beginnen. Er zijn zoveel mensen die je zeggen jou te kunnen helpen. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?

Je eigen aannames en patronen willen je graag bij het oude houden. Mensen houden niet van verandering. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jezelf stap voor stap kan begeleiden om wel die shift te maken in je leven. Dat je weet wat je moet doen ook al is het even lastig.

Je bent je onzekerheid zat. Je voelt gewoon dat je ergens een grens hebt bereikt en geen zin meer hebt in gedoe. Soms voel je beter en soms heb je het helemaal gehad. Er is geen duidelijk kader, geen handvatten waarop je terug kan grijpen en die je echt verder helpen.

Je weet: oefening baart kunst. Er valt dus geen tijd te verliezen. Je wilt wel starten met oefenen met gedrag dat jou echt dient, maar je weet niet hoe.
Als Je Eén Of Meerdere Van De Bovenstaande Punten Herkent, Dan Kan Ik Je Helpen. Want Laten We Eerlijk Zijn…
Wil je in je eentje door gaan met in kringetjes lopen? Of wil je eindelijk weten wat jouw stepstones zijn om je zelfvertrouwen keer op keer op orde te houden? Dat je zelfvertrouwen mag groeien? Dat andere mensen ook werkelijk zien dat het goed met je gaat. Dat je zekerder wordt en steviger in je schoenen staat. Laten we dan snel aan de slag gaan!
De enige die je echt kan leren kennen in het leven... dat ben jezelf!
Veel mensen blijven hangen in overtuigingen en gedrag wat hen niet meer dient, maar weten niet hoe daar mee te stoppen en of het anders te doen. Dit terwijl je al met een paar simpele methodes snel stappen kan zetten om ruimte, rust, vrijheid en helderheid te ervaren. Je moet het natuurlijk wel gaan DOEN!
Hoe zou het zijn als stap voor stap je zelfvertrouwen gaat groeien? Hoe zou het zijn als je jezelf zo goed leert kennen dat je weet hoe je jezelf kan steunen in dit proces? Dat je veiligheid en vrijheid ervaart?
Geloof me, ik heb heel veel onderzocht:
Van regulier tot pittig alternatief. Zowel mind, als body, als emotie, als spiritueel gericht. Ik ben sinds 1990 op zoek naar enerzijds genezing voor mezelf en onderzoek naar mezelf en een goed leven. Gelukkig pas ik in geen enkel hokje, wat maakt dat ik niets vanzelfsprekend vind. Ik richt me dan ook alleen op methodes die wel werken.

Bij al deze trainingen en onderzoeken vroeg ik me af: hoe pas ik dit zo snel mogelijk toe in mijn dagelijks leven? 

Ik ga je leren hoe jij je zelfvertrouwen stap voor stap kan laten groeien. De methoden die ik gebruik zijn eeuwen oud en van de dag van vandaag. Ze zijn zo aangepast dat jij er direct mee aan de slag kan.
Wie Ben Ik En Hoe Weet Ik Dit?
Ik ben Diana van der Werff. Ik ben een nieuwsgierige onderzoeker. Mijn grootste drijfveer is zelfrealisatie; wat is mijn waarheid en hoe leef ik dat in deze wereld? Aangezien dat nogal een groot vraagstuk is, benoem ik graag mijn favoriete onderwerpen: persoonlijke ontwikkeling en relaties. Wie wil ik zijn en hoe kan ik me ten alle tijde goed voelen, ook in relatie tot anderen?

Ik heb eerst waanzinnig veel moeten leren over het leven en mezelf voordat het mij duidelijk werd dat het eigenlijk allemaal heel simpel is... Mits je weet hoe het werkt, een plan en handvatten hebt en weet hoe het werkt voor jou. Geloof me, alles wat ik je leer heb ik zelf tot in detail meegemaakt en onderzocht. Ik wil jou de lange reis besparen. Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Dat betekent dat jouw pad aanzienlijk sneller kan! Laat mij het jou daarom leren!

 • Je gaat een transformatie meemaken in hoe jij je voelt en hoe jij je opstelt naar anderen. Je gaat jezelf zo goed leren kennen dat je weet hoe goed bij jezelf te blijven.
 • Je hebt helderheid in wat je zelfvertrouwen opbouwt en wat het ondermijnt. (aan jou de keuze waar je de voorkeur aan gaat geven)
 • Aan het eind heb jij je eigen plan, wat je helpt om focus te houden op wat voor jou belangrijk is. Je weet wat je moet doen, wat je moet laten, wat je minder mag doen en wat meer.
 • Je hebt veel praktische handvatten die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Je weet dat je mag oefenen en dat je stapje voor stapje gaat leren.
 • Je hebt jezelf zoveel beter leren kennen dat het bijna onmogelijk wordt om weer terug te gaan naar het geloven in dat je niet goed voelen normaal is. Je weet dat investeren in jezelf ALTIJD het meeste oplevert. 
Stap Voor Stap En Met Behulp Van Begeleide Oefeningen Leer Ik Je Hoe Je In Korte Tijd Je Zelfvertrouwen Enorm Kan Laten Groeien.
Ik leer je een stevige basis te leggen waar je keer op keer op terug kan vallen, zodat jij je kunt richten op zaken die belangrijk zijn voor jou. Je werk, je relaties, je kinderen en dat jij in controle bent. Je ervaart meer blijdschap, meer groei, meer contact!
Weet je wat heel gaaf zou zijn? Als jij één van de (eerste) vijf mensen bent die zich aanmeldt en die ik persoonlijk per mail ga supporten. Ik neem je dan bij de hand door het proces heen. Let op dat geldt alleen voor de eerste vijf aanmelders!
Met  Deze 5 Lessen Bouw Jij Aan Een Rotsvast Zelfvertrouwen En Laat Je Zaken Die Er Niet Toe Doen Los
Les  1: De Basis
 • Om je zelfvertrouwen vorm te geven, moet je eerst goed weten hoe het er nu mee staat en hoe je het zou willen hebben. We gaan dit stap voor stap onderzoeken en uitwerken.
 • Begeleide oefening die je keer op keer kan doen om meer kennis en inzicht te krijgen.
 • Je leert een aantal fundamentele levens vaardigheden die je sowieso moet toepassen voor een gelukkig en vrij leven.
Les 2: Gevoelens duiden
 • Je leert contact te maken met je gevoel, je hart en je denken. 
 • Je leert hoe deze centra verschillen en hoe ze op één lijn met elkaar te krijgen.
 • In de begeleide oefening word je aan de hand meegenomen om te voelen en te ervaren hoe dit voor jou werkt.

 • Je persoonlijke plan krijgt belangrijke aanvullingen.
Les  3:  Wat is er nodig?
 • We gaan op een bijzondere manier onderzoeken, stap voor stap, hoe je kan het beeld van jouzelf in de toekomst met een rotsvast zelfvertrouwen naar het Nu kan halen.
 • De begeleide oefening neemt je mee door het hele proces.

 • Je gaat al je inzichten verwerken in je persoonlijke plan en natuurlijk ook in het dagelijks leven.

Les 4: 
 • In deze les gaan we aan de slag met het ontdekken en ombuigen van negatieve overtuigingen.
 • Je ontwerpt je eigen set met positieve affirmaties.

 • De begeleide oefening neemt je mee naar vergeten behoeften en verlangens. We gaan ze opnieuw welkom heten en vormgeven in je huidige leven.
Les 5: je lichaam is de tempel van je vertrouwen
 • In deze les komt alles samen... in jou. 
 • De begeleide oefeningen nemen je mee naar binnen. Je gaat leren je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten. Zo behoud je je energie.
 • In de oefeningen leer je altijd contact te houden met je natuurlijke staat en oude pijn en verdriet en frustratie op te lossen.
 • Je leert hoe je keer op keer je focus kan houden op een positieve mindset en opschoning van je systeem. 
Een Investering In Jezelf Betaalt Zich Altijd Terug
In 5 stappen ...... Heb Jij Een Rotsvast Zelfvertrouwen
Ik sta er om bekend super snel de kern van het probleem raken en handvatten aan te reiken waar je echt mee verder kan. Ik vind het belangrijk dat jij echt verder kan met je leven en niet steeds blijft herhalen wat niet werkt. Jouw geluk en energie is mijn succes.
“nu  ONLINE lekker aan de slag met elke week heerlijke opdrachten en een begeleide oefening. De training is zo opgebuwd dat je aan het eind een rotsvast vertrouwen ervaart en voelt in jezelf en een plan hebt op papier”
Dit Is Meer Dan Een Online Training
Voor De Snelle Beslisser Is Er Een  Toffe Bonus Bij!
Bonus feedback in je mail
 • Ben jij één van de eerste vijf mensen die zich aanmeldt? Dan ga ik jou persoonlijk via de mail begeleiden. Je kan me alles vragen.
Facebook groep 
 • Een besloten Facebook groep waar je kan delen met gelijkgestemden. Ik neem zelf ook deel aan de groep.
Je Hoeft Mij Niet Te Geloven: Dit Is Wat Anderen Zeggen
Ontdek nu hoe je in vijf weken een rotsvast zelfvertrouwen hebt! Ervaar, voel en weet dat je vertrouwen in jou zit. En je hebt een persoonlijk plan op papier dat je op je pad houdt in tijden dat je wellicht vergeet dat je echt vertrouwen kan hebben in jezelf.

Ben jij er klaar voor om jezelf dit geweldige cadeau te geven? Om te investeren in jezelf? In 2017 hanteer ik nog de prijs van 77,- euro! Maak daar lekker gebruik van zou ik zeggen.

Ben je er wel klaar mee om het zelf allemaal uit te zoeken en nog steeds terug te vallen in oude patronen?

We gaan stap voor stap aan de slag en je hebt je hele leven toegang tot het programma. Ook als ik verbeteringen doorvoer en eventueel lessen toevoeg, dan blijf je toegang houden.

Klik hieronder op de button om directe toegang te krijgen en start met de eerste les. Stel niet langer uit en geef je zelfvertrouwen een boost.  
MELD JE VANDAAG AAN VOOR MAAR  € 77,- excl. BTW
Ik kan wel zeggen dat ik bijzondere ervaringen heb gekregen in de behandelingen en gesprekken van de afgelopen twee jaar, waar ik je heel dankbaar voor ben. Voor mijn gevoel ben ik weer een stap verder in het vinden van mezelf en heb jij me daar tools voor gegeven.
Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet (dat dacht ik al de eerste keer toen je de deur voor me open deed) die zo ‘echt ‘ is, zo zichzelf en die zo open staat voor de ander. Ik ben ontzettend blij met wat je me gebracht en gegeven hebt.

 - Wendelien - 
Je neemt me mee aan de hand van een vraag. Je helpt de vraag duidelijk te krijgen en de kern te raken. Vervolgens begeleid je op het onderkennen/achterlaten van hindernissen op het pad en ook naar het vinden van tools die kunnen helpen de wens te realiseren. Ik ervoer kunnen loslaten van stukjes ballast, opluchting en blijheid om mee te kunnen nemen. Het resultaat werkt heerlijk door. 
 - Patricia - 
Geen Risico Met Mijn 100% Garantie. Niet Tevreden? Geld Terug
Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de training beslissen dat de training niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen vanaf de startdatum een e-mail te sturen met je gemaakte huiswerkopdrachten.
MELD JE VANDAAG AAN EN WORD JE EIGEN ROTS IN DE BRANDING
Copyright 2017 - Sprekend-Hart - Alle rechten voorbehouden
Diana van der Werff

Albardalaan 11

2641 TN Pijnacker

info@sprekend-hart.nl

www.sprekend-hart.nl

KvK: 27355845

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..